Hos Kongerslev Auto ved vi at man som virksomhed hvor bilerne er en del af medarbejdernes daglige arbejdsgang, ikke kan have den til at holde stille mere end højst nødvendigt, derfor sætter vi en ære i at få den hurtig ud på vejen igen.

 

     Med en erhvervs aftale hos Kongerslev Auto

  • Henter vi din bil, hvis du ønsker det (radius af 30 km fra Kongerslev)
  • Vi stiller en lånebil til rådighed gratis (ekskl. brændstof)
  • Sørger for at din bil bliver hurtigt kører klar igen
  • Vi aflevere din bil når den er færdig

 

Vi har samarbejde med værksteder i Aarhus, Odense og på Sjælland og kan derfor være behjælpelig, hvis du som virksomhed har biler flere steder. Bilen køres på det udvalgte værksted og vi sørger for alt kontakt med værkstederne, så i som virksomhed reelt kun har en samarbejdspartner indenfor jeres flåde af biler.

 

Au2cloud er en GPS enhed som monteres i bilen. Med au2cloud kan du nemt holde styr på alle dine biler og samtidig kan værkstedet følge med i hvornår bilen skal til service eller hvis der er fejl. Med au2cloud hjælper vi dig med at holde udgifterne nede på dine biler ved at bilerne bliver holdt ved lige og ikke bare bliver ved med at kører selvom der er en lampe der lyser. Har du biler flere steder i landet kan vi tilbyde en aftale om at vi kører rundt og montere dem.

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev
Glædelig Jul & Godt Nytår!
Glædelig Jul & Godt Nytår!