Autoværksted

Hos Kongerslev Auto gør vi alt hvad vi kan for at yde en hurtig og optimal service for dig som kunde og vi kan løse alle opgaver på personbiler og varevogne. Vi kan blandt andet tilbyde specieltester til Audi, Skoda, VW og Seat og vi har diagnosetestere til stort set alle bilmærker.

 

 

Vi er med i Autopartnerkæden og som Autopartner værksted er vi underlagt en uvildig kvalitetskontrol, der er med til at sikre kvalitet.

CAC certificeret understøtter, at forudsætningerne for veludført værksteds arbejde er på plads. Det betyder, at vi som mekaniker løbende er på efteruddannelse, har adgang til teknisk data og diagnoseudstyr, sørger for miljørigtig bortskaffelse af affald og får udført værktøjs kontrol.

Hvert år kontrolleres alle værksteder, der er tilknyttet ordningen. En konsulent gennemgår værkstedet med ”en kundes øjne og forventninger” dvs. som du ser værkstedet. Derudover bliver værkstedets dokumentation i forbindelse med efteruddannelse, værktøjskontrol samt teknisk data gennemgået. Til sidst kommer konsulenten med forslag til forbedringer på værkstedet.

Resultatet vises i et pointsystem fra 1 til 5, hvor 5 er maksimal score. Pointene giver en guld, sølv eller bronze status. Herefter får værkstedet et diplom, som skal hænge på værkstedet.
For at opretholde en høj standard, stikprøve kontrolleres de CAC Certificerede konsulenter løbende af Teknologisk Institut.

 

Vi er Autoriseret Diesel Hybrid Center, som betyder vi har gennemgået en speciel diesel teknikeruddannelse. Du kan læse mere her https://www.dieselservicecenter.dk/

 

Service af din bil i garanti perioden

Vi kan også lave service på din nye bil i garantiperioden, uden at du mister fabrikgarantien, det kan vi fordi vi lever op til EU’s regler omkring service under garantien. Kravet er, at vi servicere og reparerer din bil efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet. For dig som bilejer betyder det, at du roligt kan komme til os med f.eks. din nye Audi, VW eller Ford og samtidig beholde garantien.

 

Som autoriseret Rudecenter kan vi reparere og udskifte ruder professionelt, vi er autoriserede fagfolk med en grundig uddannelse og stort kendskab til langt de fleste bilmodeller.

 

 

 

 

Din sikkerhed.  Hos os betaler du kun for det du får.

 

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev
Glædelig Jul & Godt Nytår!
Glædelig Jul & Godt Nytår!